eDevize, mai mult decat un soft…

o echipa gata sa-ti ofere rapid ajutorul de care ai nevoie

eDevize - Inspet logo
Strabag - Utilizator eDevize
eDevize - Bog'art Logo
UTCB - Utilizator eDevize

Misiunea noastra

Romania construita prin incredere

 

Din pacate Romania este o tara in care neincrederea intre oameni este la cote mari, am spune in special din cauza pozitionarii geografice la limita dintre vest si est. Aceasta neincredere se simte cu atat mai mult intr-o industrie complexa cum este cea a constructiilor, industrie in care oamenii depind unii de altii de la beneficiar, arhitect/proiectant si pana la executanti.

Misiunea noastra este sa oferim un limbaj comun, listele cu cantitati de lucrari, intre toti factorii de decizie din industrie si pe baza acestui limbaj sa stabilim noi standarde de incredere. Constructiile in Romania pot sa prinda „viteza” doar in conditiile in care toata lumea este axata pe a isi face treaba cat mai bine fara sa fie nevoita sa verifice mereu ce fac ceilalti.

 

Valorile noastre

Succesul vine luand initiativa si urmand perseverenta.

Inovatia este utila atata timp cat ne ajuta in munca noastra de zi cu zi si nu ne incurca. Plecand de la aceasta regula, dezvoltam constant lucruri noi menite sa imbunatateasca procese si sa provoace schimbare in industrie.

Construim impreuna cu utilizatorii nostri si asta inseamna ca sugestiile lor sunt tratate cu respect si seriozitate.

Alegerea curajului fata de confort; alegerea a ceea ce este corect peste ceea ce este distractiv, rapid sau usor; si alegerea practicarii valorilor noastre, dincolo de simpla lor marturisire.

Pretul unui lucru bine facut este responsabilitatea.

20943507-Converted-scaled-1-pteezi1zflwlcnvyljhi5ir1qheddgpdnd59v4sppo

Povestea noastra

Calatoria eDevize a inceput in urma cu 10 ani intr-un apartament din Bucuresti, cu o echipa ce isi dorea sa aduca o schimbare semnificativa in piata. Ce ne unea? Ne unea dorinta si ambitia de a schimba, de a inova.

2012

Ne-am asumat de la bun inceput si stiam ca va trebui sa investim mult timp si munca pentru ca proiectul nostru sa aiba succes. De la o simpla schita pe o foaie, eDevize a inceput sa prinda forma, astfel ca in 2012 am lansat eDevize Esential, primul si singurul program gratuit pentru devize.

Si nu ne-am oprit.

Am tins spre mai mult si ne-am dorit sa inovam in continuare si sa ne perfectionam. De aceea, timp de 2 ani, am strans si integrat parerile utilizatorilor, iar in 2014 am lansat eDevize Plus, varianta profesionala a eDevize.

Si nu ne vom opri!

2014
2019

Nu ne-am oprit din evoluat si am incercat in continuare sa le oferim utilizatorilor nostri un program cu o paleta completa de facilitati; astfel incat sa scuteasca cat mai mult timp in munca lor. Ca drept urmare a acestui lucru, in 2019 am lansat varianta premium a eDevize. eDevize Enterprise.

Si nu ne vom opri!

Munca in constructii nu se va termina niciodata. Nu atat timp cat lucrurile evolueaza constant, iar noi vrem sa oferim clientilor nostri cele mai moderne tehnologii.

Istoria noastra

2023

60.000 de utilizatori

2022

Lansarea SEAP Expert

2020

Lansarea eDevize Evolution

2019

Lansarea eDevize Enterprise

2018

Primul curs practic eDevize

2017

20.000 de utilizatori

2017

Primul parteneriat cu producatori

2015

10.000 de utilizatori

2014

Lansarea eDevize Plus

2014

5.000 de utilizatori

2013

Primele 10.000 de ore lucrate la dezvoltarea programului

2012

Lansarea eDevize Esential

2009

Am inceput calatoria in proiectul eDevize